Toernooi indeling zaterdag en zondag as. 5/6 juni   |    2 - jun - 2021

Zaterdag en Zondag toernooi

Aanstaande zaterdag/zondag is er een toernooi waarvan jullie eerder van mij al een mail hebben ontvangen. Doordat er pas laat bekend was wat er allemaal mag en of de KNVB nog zaken wilde regelen etc, heb ik pas vanavond de mogelijkheid gezien om het toernooi verder vorm te geven.

Een wedstrijdschema en een spelerslijst komen de in de team-apps en op de site. Op de spelerslijst staat in welk team de kinderen spelen.

LET OP! er zijn al wat wijzigingen aangevraagd. Deze worden pas op het laatste moment doorgevoerd.

Alle spelers zijn door elkaar. We spelen op een HALF of KWART veld. En aan de hand van alle mogelijke afmelders is de opzet om x tegen x te spelen. Dat kunnen de coaches onderling prima met elkaar bespreken.

Er is geen publiek welkom, sorry. De regels geven dit nog niet vrij. Ook zijn er geen kleedkamers en dus ook geen douches beschikbaar. We zorgen dat er een scheidsrechter is en dat de standen worden bijgehouden. Na de wedstrijden zal iedereen naar huis gaan. In de loop van het weekend zal ik iedereen melden wie de winnaars zijn van het toernooi. Het is niet anders dan dat dit het is.

Een kwartier voor de eerste wedstrijd worden de kinderen verwacht. We spelen op het B en C veld. De kinderen weten meestal wel waar dat is. Ze worden opgewacht door de coaches op of bij de velden. Meestal zien we daar niet veel problemen ontstaan. Als organisatie zijn we aanwezig om indien nodig wat richting te geven.

De wedstrijden duren ongeveer 12 minuten, en we wisselen meteen van veld en vijf minuten later gaan we dan weer meteen door. Ze spelen dus 5 wedstrijden van 12 minuten. Hopelijk komen ze een beetje moe en voldaan terug.

Een kwartier na de eindtijd zal iedereen weer van het complex af moeten zijn. Daarna komt de volgende leeftijdsgroep.

Wij hebben er weer zin in, we hopen de kinderen ook!

Met vriendelijke groet

Namens de toernooi organisatie

Jeroen


Teamindeling-jo13-mo13-mo11.pdfTeamindeling-jo-8.pdfTeamindeling-jo-10-jo11-3-jo11-4.pdfTeamindeling-jo-9.pdfTeamindeling-jo14.pdfTeamindeling-jo11-1-jo11-2-en-jo12.pdfTeamindeling-jo15.pdfWedstrijdindeling-jo-8.pdfTeamindeling-jo16-jo17.pdfWedstrijdindeling-jo-9.pdfTeamindeling-mo15-mo17.pdfWedstrijdindeling-jo11-1-jo11-2-en-jo12.pdfWedstrijdindeling-jo15.pdfWedstrijdindeling-mo15-mo17.pdfWedstrijdindeling-jo16-jo17.pdfWedstrijdschema-jo-10-jo11-3-jo11-4.pdfWedstrijdschema-jo13-mo13-mo11.pdfWedstrijdschema-jo14.pdf

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend