Toernooi voor alle jeugd t/m JO/17 en MO/17   |   24 - mei - 2021

Toernooi zaterdag 5 en zondag 6 juni 2021

Volgende week zaterdag en zondag spelen we in toernooivorm een aantal wedstrijden. Dit is op de dag dat er normaal het Schouten jeugd toernooi bij ons op de club georganiseerd wordt. Helaas gaat dat dit jaar niet met andere clubs erbij, maar onderling kunnen we wel het een en ander organiseren. 
Wat hebben we georganiseerd?
Datum: 5 en 6 juni 2021
Tijden: Ieder JO en MO jeugdteam heeft een mail gehad met tijden
Kleding: De kinderen mogen in het Westfriezen tenue komen
Toernooivorm: alle kinderen worden gemixt en in 6 teams opgedeeld. De indeling komt van de week. Die teams spelen allemaal 5 wedstrijden van 10-15  minuten op een half veld. 
Wat mogen ze nog meer meenemen: trainingsjack, bidon met limonade of water en veel zin om te voetballen. Wij regelen  verder de coaches, de scheidsrechters en de toernooi-indeling. 
Als het onverhoopt niet mogelijk is voor jullie kind om te komen, wil je deze dan zo spoedig mogelijk bij mij afmelden? westfriezentoernooi@gmail.com Dan kan ik daar rekening mee houden met de indeling. 

Corona-regels:
Publiek is jammer genoeg nog steeds niet toegestaan, de enigen op het terrein zijn dus de kinderen, de organisatie, de scheidsrechters en de coaches. Voelt een spelertje zich niet lekker, grieperig; we kennen de afspraken, dan verwachten wij dat dit spelertje thuis blijft, hoe vervelend wij dat ook vinden. Ondanks alle beperkingen denken we op deze manier een mooie aanvulling te geven op een raar seizoen. 

Namens de toernooiorganisatie
Jeroen Swerissen

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend