Top avond met WF en Oranje   |   16 - sep - 2018

De medewerkers voor en achter de schermen hadden een leuk spektakel in elkaar gedraaid. Iedereen was enthousiast om mee te werken aan een unieke avond voetbal met de Ex Oranje Internationals bij WF. En als de coryfeeën van weleer sportpark ´t Krijt betreden, zie je louter glimlachende blikken bij de al aanwezigen. Het publiek stroomt in groten getale binnen, ook gehuld met een glimlach. De piep jonge oploopjongens en -meisjes weten ook dat er iets bijzonders gaat gebeuren. De arbitrage met Roelof Luinge die het spel goed door heeft, hebben er zin 'an! 

De WF selectie apetrots. Oranje songs knallen uit de klankkasten! De aangeklede Oranje entourage ziet er vlammend uit. En dan wordt de aftrap genomen en begint het voetballende vermaak. Vanenburg en de Boertjes hebben nog niks aan techniek ingeboet. Slory en Schaken bleken gewoon nog pijlsnel te zijn. En dan de man die deze avond bij velen het hart binnenliep... Pi-air van Hooijdonk. Laat zijn vrije trappen nog steeds met de precisie van een Zwitsers uurwerk op de goal ploffen. Het werd 2-2!
De 80-jarige fitte Bondcoach Sjaak Swart had genoten, en alle aanwezigen met Mister AJAX.
Daarna volgde een gezellige goed georganiseerde nazit, met sponsoren, de spelers en de zilveren speld dragers en ereleden van WF.  
Echt "WF is een club om trots op te zijn". Op naar de volgende unieke happening... 90 jaar WF !

Westfriezen dankt... alle medewerkers in het voor- en natraject die het complex en catering hebben verzorgd en opgeruimd. De gemeente Hoorn, Hoofdsponsor ING, Players United voor de begeleiding van Oranje, de (bar)medewerkers van de avond, de NOS presentator, Party Top, KaRo bv, Intratuin Hoorn, sportcafé Zwaag voor het top buffet en het publiek. Hulde!    

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend