Update Westfriezen Kamp   |   10 - jun - 2021

HET GAAT DOOR

Hier even een bericht vanuit het AC, afgelopen jaar moesten wij helaas vele activiteiten schrappen vanwege alle maatregelen rondom Covid-19.

Gelukkig zijn de vooruitzichten nu alweer beter en zijn de eerste versoepelingen alweer doorgevoerd.

Nu staat er in het weekend van 19 / 20 juni het Westfriezenkamp weer gepland, De afgelopen jaren zijn wij naar het YMCA terrein in Leusden geweest, deze camping locatie is nu ook opengesteld, wij zijn dus weer van harte Welkom !

Uiteraard heel goed nieuws dat er eindelijk weer eens wat mogelijk is en georganiseerd mag worden. Echter ondanks deze mogelijkheid voelt het voor ons nog iets te vroeg om het kamp te organiseren, daarom hebben wij besloten om dit twee maanden door te zetten naar het weekend van 28/29 augustus. We hebben de zomervakantie dan achter de rug en zijn dan alweer 1 week naar school. Dit kamp kunnen we zien als een mooie start van het nieuwe voetbal- en handbalseizoen.

INSCHRIJVING

De inschrijving voor het WF kamp voor kinderen van 8 t/m 12 jaar willen wij gezien de aanstaande vakanties nog wel voor de zomervakantie plaats laten vinden.
Inschrijving is mogelijk vanaf zaterdag 19 juni 12.00 uur t/m zaterdag 26 juni 12.00 uur en kan alleen per mail acwestfriezen@hotmail.com

Graag de volgende gegevens mailen:

• Voor- en achternaam
• Leeftijd
• Welke ploeg hij/zij voetbalt of handbalt 
• Tel nummer / 06 nummer waar wij de ouders kunnen bereiken
• Eventuele zaken waar wij rekening mee moeten houden (dieet, medicijnen, vegetarisch etc.)

De all-in kosten (vervoer, eten, drinken, versnaperingen, accommodatie, spelen) 
bedragen € 47,50 per kind.

PLAATS VOOR 100 KINDEREN

Helaas kunnen en mogen er gezien vervoer en slaapplaatsen 100 kinderen mee, na zaterdag 26 juni 12.00 uur sluiten wij de inschrijving. Mochten er meer als 100 kinderen zich hebben aangemeld zijn wij helaas genoodzaakt om te gaan loten, degene die dan afvallen worden dan binnen 1 week benaderd.

WILT U HELPEN?

Als er ouders zijn die het leuk vinden om dit weekend de Activiteiten Commissie te ondersteunen in de begeleiding, mail het ons acwestfriezen@hotmail.com

Mochten er nog vragen zijn graag per mail, wij zullen proberen deze zo snel als mogelijk te beantwoorden.

Met vriendelijke groet, Activiteiten Commissie WF

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend