Walking Football bij WF   |   22 - mei - 2018

Komende vrijdag 25-05-2018 komen er een aantal regionale ploegen naar sportpark ‘t Krijt om deel te nemen aan een mini tournooitje “Walking Football”. Als U interesse heeft of gewoon wilt genieten van de voetbalkunsten van al die “ouwe Cracks”, komt dan gerust langs om te kijken. Aanvang 14.00 u.

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.

Dankij Walking Football kun je ook 'op leeftijd' van het spel genieten.

Deze nieuwe voetbalvorm is nog niet bij elke vereniging van de grond gekomen. Zie jij het zitten om met generatiegenoten nog lekker sportief bezig te zijn? Kijk dan of er verenigingen bij jou in de buurt zijn waar je Walking Football kunt doen.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend