Wedstrijd van de maand   |    8 - mrt - 2022

WF1 - Wedstrijd van de maand – WF1

 

Na het succes van de eerste wedstrijd van de maand zal op zondag 13 Maart de volgende plaats vinden. Zoals gebruikelijk wordt dit weer een combinatie van een derby en een legendarische ploeg uit de WF-historie.

 

Op zondag 13 Maart zal het vlaggenschip aantreden tegen een topploeg uit de 3e klasse A, namelijk FC Medemblik. Deze ploeg draait al het hele seizoen bovenin mee en dus is er sprake van een heuse topper. Daarom meer dan terecht de WEDSTRIJD VAN DE MAAND!

 

Ook bij deze gelegenheid is er een geweldige ploeg uit de WF-historie uitgenodigd. En wel de ploeg van 1996, die na een zinderend tweeluik met Sint Adelbert promoveerde naar de 4e klasse. Destijds waren er in totaal nog 8 klassen, derhalve dus een zeer knappe prestatie. Zeker als je weet dat deze ploeg dat jaar daarvoor ook al van de afdeling 1e klasse naar de Hoofdklasse was gepromoveerd. Hieronder zijn enkele krantenkoppen te zien.

 

Zorg er dus voor dat je erbij bent voor zowel de topper in de 3e klasse A, WF1 – FC Medemblik, als ook herinneringen ophalen aan deze geweldige 1996-ploeg!


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend