Wendy Silver ontvangt Zilveren Waarderingsspeld van Westfriezen   |    4 - nov - 2023

Op de sponsoravond van Westfriezen wist men Wendy van Diepen-Silver te verrassen met de Zilveren Waarderingsspeld van Westfriezen.
Deze topper was al vroeg actief bij de Activiteiten Commissie van onze club en doet dit vrijwilligerswerk al meer dan 25 jaar. Altijd blij en alles heeft ze piekfijn geregeld bij de vele activiteiten die deze commissie regelt voor de WF jeugd. En van stoppen wil ze nog niks weten.

Het hoogtepunt is natuurlijk het WF Sportkamp. Wie is er niet mee geweest? Twee dolle dagen weg, die het gevoel geven of je een week enthousiast in de weer bent geweest met een club van circa 100 kinderen. En Wendy zorgde er mede voor dat er altijd een vakantiegevoel heerste op dit geel-witte kamp. 
Daarom heeft het Westfriezen behaagd Wendy op bijzondere wijze te waarderen met de Zilveren Waarderingsspeld. Voorzitter Patrick Besseling grapte dat Wendy vanaf nu bij Westfriezen, als Wendy Siverspeld door het leven gaat!

s.v. Westfriezen, de jeugd en de supporters feliciteren Wendy!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend