​Westfriezen JO 12-1 kampioen Hoofdklasse!   |   20 - mei - 2024

Westfriezen JO 12-1 kampioen Hoofdklasse!

Als ukkies begonnen bij de welpen, zijn we samen 5 jaar opgetrokken. Van een kwart naar een half veld. Spelend in de eerste klasse en de hoofdklasse. Kampioen in de eerste klasse geworden; in de hoofdklasse lukte dat nog niet eerder. Laten we nou net in de allerlaatste competitie wedstrijd ons eerste kampioensfeest in de hoofdklasse vieren!!! Dit is onze laatste wedstrijd op een half veld en voelt als een fantastische afsluiter van een geweldige pupillen periode bij de Westfriezen. 

Voordat we ons gaan richten op het grote veld, willen de jongens u nog één keer vermaken voor, tijdens en na de thuiswedstrijd tegen S.V. Spirit. Alle supporters, vrienden, familie, sportliefhebbers en belangstellenden: kom de jongens aanmoedigen en zorg er mede voor dat dit een onvergetelijke dag wordt voor de ploeg, want dat verdienen ze! 

Westfriezen JO12-1 - S.V. Spirit JO12-1 
Aanstaande zaterdag 25 mei
Aanvang 11:15
Start wedstrijd 11:30

Groet van de Kampioenen!!!!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend