Westfriezen tegen Ex Oranje Inernationals   |   11 - sep - 2018

Op vrijdag 14 september worden de drie nieuwe kunstgrasvelden op feestelijke wijze geopend in Zwaag.  Westfriezen is bijzonder verheugd, om samen met haar hoofdsponsor ING, kenbaar te maken, dat de EX KNVB Oranje Internationals aan de aftrap zullen verschijnen om het openingsritueel te verzorgen.

Oranje spelers van weleer met klinkende namen, die ooit ons Oranjekoorts hebben bezorgd, sommige met een invalbeurt, andere actief op EK en WK's, kunt u gaan bewonderen. Het is echt de moeite waard om deze unieke wedstrijd te bekijken met een bevlogen Oranje bondscoach: Sjaak Swart! De wedstrijd staat onder leiding van een coryfee uit het Nederlandse scheidsrechterskorps. 

Kom zoveel mogelijk op de fiets! De entree is vriendelijk geprijsd, met een lot, dat kans geeft op een gesigneerd Oranje shirt, een signeerde Oranje bal en prachtige WF ruikers om maar wat te noemen.

18.30 uur Opening Kunstgrasvelden
18.45 uur Aftrap Westfriezen - Ex Oranje Internationals
Na de wedstrijd, gezellige nazit voor iedereen!


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend