Westfriezen vergeet kansen te benutten   |    5 - feb - 2017

Kleine Sluis – WF (3-1)

Anders dan de uitslag doet vermoeden heeft WF prima partij gegeven aan Kleine Sluis. In het eerste kwartier was KS de bovenliggende ploeg en dat resulteerde in een één nul voorsprong door een schitterend schot in de kruising. Daarna kwam WF beter in het spel met de eerste kans voor Youri, maar alleen voor de keeper ging het mis. Toch werd de druk door WF opgevoerd en vlak voor rust werd het goede spel gehonoreerd met een goal van Dave. Uit een goed opgezette aanval via David schoot Dave de bal hard over de grond in de hoek.

Vlak na de rust was het eerst toch weer KS dat de eerste kans kreeg, maar de vrije trap kwam op de paal terecht. Door het later inbrengen van twee wissels kreeg WF meteen een dot van een kans. De opgezette aanval verliep via Jeffrey en hij zette Dylan alleen voor de keeper. Wederom ging het mis. In de laatste 20 minuten werd door beide teams aanvallend gevoetbald voor de overwinning. En weer kwam KS op voorsprong door een prachtig boogschot over onze keeper. Tot aan het laatste fluitsignaal streed WF voor nog een gelijk spel, maar uiteindelijk scoorde KS vlak voor tijd nog uit een counter.

Zondag a.s. thuis tegen Hugo Boys.

De wissels in deze wedstrijd:
-Jeffrey en Dylan voor Hesham en Jeroen
Elftalbegeleider: Wim Meijer

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend