WF 1 en VVW 1 in balans!   |    5 - nov - 2017

WF – VVW (0-0)

Vandaag een thuiswedstrijd met een tegenstander die ons slecht ligt. In de laatst twee seizoenen zowel uit als thuis verloren, dus nu werd het tijd om de punten op het Krijt te houden. Vanaf de aftrap zette WF meteen druk op VVW en had het in de eerste minuten direct een grote kans om op voorsprong te komen, maar helaas werd de bal te zacht ingeschoten. In het verdere verloop van de wedstijd gebeurde er bijna niets in de strafschopgebieden, behoudens een paar kleine mogelijkheden met afstand schoten. Zowel VVW als WF hadden grote moeite om de juiste kleur aan te spelen en golfde het spel over en weer, zonder tot kansen te komen. Vlak voor rust kreeg Nick zijn tweede gele kaart omdat de scheids tot spelbederf kwam omdat Nick zijn blessure langs de kant wel of niet in het veld liet behandelen.

Na de rust dus met tien man verder en maar hopen om toch met minimaal één punt van het veld te gaan. In het begin nog even daaraan wennen, maar algauw werd WF beter in dit spelletje en kwam vaker voor het doel van VVW dan andersom. Toch eerst nog een kans voor VVW uit een corner, maar daarna kwam WF ook tot kleine kansen met afstand schoten maar werd uiteindelijk toch voor de vierde keer de nul vastgehouden.

De wissels in deze wedstrijd: - Mitchell en Casper voor Roy en Youri.

De kaarten: - geel: Tuan - rood: Nick (2 x geel)

Zondag a.s. vrij. 19 november uit naar Hauwert. Elftalbegeleider: Wim Meijer (05-11-2017)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend