WF 1 gelijk tegen Saenden !   |   19 - mrt - 2023

Bron NHD 20-03-2022

Saenden, de nummer negen van de tweede klasse, trok zich gedurende de wedstrijd terug en loerde op een counter. Uit één zo’n uitval, na een kwartier spelen, hadden de bezoekers succes. Met de voorsprong op zak veranderden de intenties van de bezoekers niet. Kort voor rust wist aanvaller Pieter Koopman de partijen weer op gelijke hoogte te brengen.

In de tweede helft ging de thuisploeg weer op zoek naar de overwinning. Maar de enorme hoeveelheid mogelijkheden kon niet worden omgezet in een doelpunt. Tweemaal voorkwam de doelman van Saenden een welhaast zeker doelpunt. De bezoekers kregen in de counter twee mogelijkheden op een wel heel royale beloning voor de geleverde arbeid. Dat leed bleef Westfriezen dan nog bespaard.

Het bleef 1-1.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend