WF 1 gelijk tegen ZAP 1   |   11 - dec - 2022

Westfriezen 1 tegen ZAP 1 was een duel uit de bovenste regionen uit de 2e Klasse. Het werd een wedstrijd waarin beide teams niet voor elkaar onderdeden. Het duel speelde zich af tussen de veilige linies. Er werd met 0-0 gerust.

De tweede helft was er opnieuw niet veel te beleven. Hier en daar werd er een speldenprik over en weer uitgedeeld. De laatste 20 minuten kwam er leven in de brouwerij. Eerst werd er een goal van WF afgekeurd wegens buitenspel. Niet veel later was het ZAP dat mocht juichen en de 0-1 op het scorebord noteerde.
Westfriezen drong aan en uit één van deze aanvallen was het Max Broers die het leer met uiterste precieze in de touwen volleerde. Een mooie goal. Westfriezen bleef aandringen en een kopbal van Max Broers kwam op de hand van een ZAP speler. De arbiter zag er geen pingel in. En zo eindigde dit treffen in een 1-1 gelijkspel. 
Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend