WF 1 gevloerd door Volendam   |   23 - apr - 2018

WF – Volendam (0-2)

Westfriezen had deze middag totaal niets in te brengen tegen Volendam. Met een surplus aan techniek, fysiek en inzicht had Volendam een makkelijke middag. Vanaf het beginsignaal dicteerde Volendam de wedstrijd. En als dan al in de tweede minuut Westfriezen een penalty veroorzaakte kon Volendam al achterover leunen op de 1 nul voorsprong. WF creëerde vrijwel helemaal niets en als Volendam even later uit een corner de bal in één keer binnen schoot is het over en uit voor WF.

De tweede helft had wel schriftelijk afgedaan kunnen worden. Volendam leunde op de twee nul voorsprong en vond het zo wel goed. Westfriezen probeerde het nog wel, maar was niet in staat om het de achterhoede van Volendam moeilijk te maken, laat staan kansen te creëren.

De wissels in deze wedstrijd: - Thaam, Dylan en Colin voor Bart Jan, Mitchell en Kevin.

De kaarten:- geel: Kevin.

- rood: n.v.t.

Zondag 13 mei a.s. uit tegen St George.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (22-04-2018)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend