WF 1 is SEW de baas met 3-1   |    2 - okt - 2017

WF – SEW (3-1)

In een matige wedstrijd van WF is het toch gelukt om de volle winst te pakken. In het eerste half uur zag het daar absoluut niet naar uit. SEW was de bovenliggende partij en creëerde een aantal kansen, waarbij Stefan ook nog een keer prima optrad. Maar naarmate de rust naderde kwam WF beter voor de dag en werd gevaarlijker voor het doel van SEW. Eerst nog een kopbal van Nick die ruim over gaat, maar dan wordt Dylan vastgehouden bij een voorzet van Youri en krijgt WF een terechte penalty. Deze wordt feilloos binnen geschoten door Kevin.

Na de rust kan WF de voorsprong al snel verdubbelen, wanneer Nick door de keeper van SEW licht op de benen wordt getikt, maar in de val van Nick ziet de scheids wederom een penalty. En het is weer Kevin die dit buitenkansje prima verzilverd. Daarna ging SEW nog aanvallender spelen en ontstonden er voor beide teams over en weer kansen. En het is eerst SEW dat de aansluitende treffer scoort, wanneer Stefan de bal niet onder controle krijgt en SEW kan scoren. Het werd daarna spannend voor WF om de voorsprong te consolideren en als uiteindelijk Youri met een solo de derde goal maakt is de overwinning binnen.

De wissels in deze wedstrijd:- Thaam, Danilo en Casper voor Nick, Dylan en Youri.

De kaarten: - geel: Kevin, Youri en Bart Jan.

Zondag a.s. uit tegen KGB.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (01-10-2017)Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend