WF 1 met 0-4 onderuit   |   27 - feb - 2018

Elk seizoen moet er een wedstrijd de slechtste zijn, laten we hopen dat het deze was. Purmerend wint verdiend met 0-4. Zeg maar "min vier" net als de temperatuur buiten. Hoewel het zonnetje nog best voor veel publiek zorgde.

WF - Purmerend (0-4)

De thuisblijvers hebben vandaag totaal niets gemist van deze wedstrijd en hebben waarschijnlijk meer plezier beleefd bij de super koopzondag in Hoorn. Na afloop was iedereen het er wel over eens dat dit de slechtste wedstrijd tot nu toe was. Totaal geen beleving en te veel achter je man aan om de bal te hebben. Was de bal in eigen bezit dan was het voor zeer korte duur want de bal ging te vaak naar de tegenstander. Als het dan ook al in de 3e minuut 0-1 wordt komen al de eerste verwijten naar elkaar. Tot aan de rust creëert WF vrijwel niets en als dan in de 41e minuut een fout in de achterhoede afgestraft wordt gaan de hoofden al hangen en is er bijna geen geloof meer in.

Na de rust werd het er niet beter op. Purmerend kon naar hartelust afwachten en counteren, want WF was niet bij machte het spelbeeld te keren. En na de 0-3 en de 0-4 is het over en uit.

De wissels in deze wedstrijd: - David, Melvin en Dustin voor Giel, Dave en Robin.

De kaarten:

- geel: Kevin.

- rood: n.v.t.

Zondag a.s. uit naar Spirit.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (25-02-2018)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend