WF 1 onderuit tegen Beemster   |   16 - apr - 2018

WF – Beemster (2-4)

De hoop om nog mee te doen om de bovenste plaatsen is na deze nederlaag vrijwel vervlogen. In het eerste kwartier was er nog helemaal niets aan de hand. Westfriezen liet Beemster het spel maken en probeerde zelf met counters toe te slaan. En dit resulteerde al snel in twee doelpunten. De eerste scoorde Mitchell uit een pass van Robin en de tweede scoorde Dylan uit een pass van Kevin. Maar nog geen 5 minuten later is de voorsprong al weer gehalveerd wanneer de achterhoede te laat reageert op een diepe bal en de keeper ook nog zijn doel uitkwam, maar twijfelde en achter uit liep, waarbij de spits van Beemster met een lob gemakkelijk kon scoren.

Na de rust zijn de eerste tien minuten dodelijk voor Westfriezen, wanneer Beemster twee keer mag scoren door niet adequaat optreden in de achterhoede. In de resterende tijd probeerde Westfriezen de gelijkmaker nog te forceren. Maar Beemster was de bovenliggende partij, maakte het spel en gaf helemaal geen kansen weg. Uiteindelijk werd de wedstrijd tien minuten voor tijd beslist, wanneer er hands gemaakt werd in het strafschop gebied van Westfriezen en Beemster de penalty verzilverde.

De wissels in deze wedstrijd:

- Roy, Chiel en Colin voor Dylan, Dave en Max.

De kaarten:

- geel: n.v.t.

- rood: n.v.t.

Zondag a.s. thuis tegen Voledam

Elftalbegeleider: Wim Meijer (15-04-2018)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend