WF 1 steelt overwinning tegen KFC   |   22 - jan - 2023

In de 27e minuut komt KFC op 0-1. Met een schitterende lob brengt Pieter Koopman Westfriezen in de 32e minuut de ploegen weer op gelijke hoogte. 1-1. In de 41e minuut komt KFC op 1-2. In de 44e minuut is het weer Pieter Koopman die scoort. De rust is bereikt met een 2-2 stand. Helaas voor Westfriezen liep Boyd Bartele, na te forse actie, net voor rust tegen een rode kaart op.

Ook de tweede helft is KFC de betere ploeg. Lustig tikten zij de bal rond en creeerden wel kansjes, maar verder ook niet. Westfriezen loerde op de counter. Een kwartier voor tijd, was men vlak bij succes, doch de KFC keeper reageerde attent.
Geheel tegen de verhouding in komt Westfriezen via Jim Broers, uit een keurig genomen vrije trap, op 3-2 voorsprong in de 88=ste minuut.
En zo kwam KFC, dat de hele wedstrijd de betere ploeg was, met lege handen te staan. Bij Westfriezen alleen maar blije gezichten en drie punten rijker.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend