WF 1 tandloos tegen Grasshoppers!   |   18 - nov - 2018

In de 30e minuut kwam Grasshoppers op een 0-1 voorsprong. Er leek een buitenspelluchtje aan te zitten, maar de arbiter keurde de treffer goed. Grasshoppers had het betere van het spel, maar kon het niet verder uitbouwen. De 0-1 werd dus ook de ruststand.

In de tweede helft was het Westfriezen dat licht overwicht had. Het miezerde kleine schietkansen voor Westfriezen, maar de keeper van Grasshoppers ving ze met gemak.
Op de counter kwam Grasshoppers er een paar maal snel uit, dat resulteerde vlak voor tijd tot een niet te missen kans voor de mannen van Hoogwoud. Gelukkig misten zij deze dot van een kans. Westfriezen pompte nu alle ballen de zestien in, spannend was het wel, maar tot een echte kans kwam het niet. Grasshoppers ging zo met 3 punten terug naar Hoogwoud.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend