WF 1 wint met 3-2 van Schagen United   |    1 - okt - 2023

Westfriezen is begonnen aan de 1e thuiswedstrijd van het seizoen 2023-2024 tegen Schagen United. In de 10e minuut kwam Schagen United via een prima aanval op 0-1. Schagen zit er kort op en Westfriezen heeft het lastig.
In de 25e minuut dringt Westfriezen aan en de 1-1 scoort Pieter Koopman. Niet veel later scoort Schagen de 1-2. Vlak voor rust scoort Mitchell Gieltjes uit een corner 2-2, wat tevens de ruststand is.

Met een bekeken schot brengt Pieter Koopman in de 54e minuut de stand op 3-2. De wedstrijd gaat mooi op en neer met een iets beter Westfriezen in de tweede helft.
Na een leuke wedstrijd met twee goed voetballende ploegen is het Westfriezen dat aan het langste eind trekt. Eindstand 3-2.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend