WF 1 wint van Hauwert   |    3 - apr - 2018

WF - Hauwert (3-0)

Eindelijk weer een overwinning. De tweede helft van deze competitie in 2018 (februari en maart} zijn we slecht begonnen met o.a. 5 verlies partijen. Maar thuis tegen degradatie kandidaat Hauwert kon weer een overwinning worden bijgeteld. De eerste 30 minuten waren voor WF met een paar kansjes, maar ook Hauwert gaf uitstekend partij, maar creëerde vrijwel niets. De voorsprong voor WF is terecht, wanneer uit een vrije trap van Dave Bart-Jan de bal binnen kopte.

Na de rust werd het spelbeeld totaal anders met een WF dat achterover leunde op de voorsprong en Hauwert dat aanviel. Maar de achterhoede van WF kwam nauwelijks in de problemen, daar Hauwert in het strafschopgebied bijna niets creëerde. Maar als Hauwert dan een foutje maakte in de achterhoede is het Mitchell, die deze kans direct benut door kiezelhard binnen te schieten. Direct daarna dacht Hauwert de aansluitende treffer gemaakt te hebben, maar deze werd afgekeurd vanwege buitenspel. Als invaller Dylan dan ook nog eens de bal door een fout van Hauwert veroverd en binnen schiet is het over en uit.

De wissels in deze wedstrijd:

- Dylan, Casper en Dustin voor Youri, Roy en Max.

De kaarten:

- geel: Dave en Youri.

- rood: n.v.t.

Zondag a.s. uit naar SEW.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (01-04-2018)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend