WF 1 ziet KGB winnen!   |   26 - mei - 2019

KGB had een droomstart. In de derde minuut scoorde Michael Helfensteyn de 0-1 voor KGB. En kort daarna, in de 24e minuut, komt KGB op 0-2 door Pedro Thole. KGB zat op rozen.
Maar dat die kunnen prikken liet Westfriezen in de 32-ste minuut zien, toen Dave Beerepoot de 1-2 binnen schoot. Na een matig begin kwam Westfriezen nu beter in de wedstrijd. Hopend op een leukere tweede helft, werd er met 1-2 gerust.

En een leuke tweede helft werd het. In de 65-ste minuut scoorde Danilo Apreda de verdiende 2-2 voor Westfriezen.
Beide teams kregen uitstekende kansen, maar het ontbrak aan precisie. Het zorgde wel dat het publiek een heerlijke tweede helft kreeg voorgeschoteld.
In de 73e minuut gejuich op sportpark 't Krijt: bij Westfriezen scoorde Mitchel Gieltjes 3-2 uit een penalty.
De lol was echter van korte duur, want na weer een paar prachtige gemiste kansen, was het Ricardo Smit die KGB met een afstandschot op een gelijke 3-3 schoot.
Het was echt een knotsgekke tweede helft, want weer creëerden beide teams prachtige kansen, maar erin wilde ze niet.
Met open vizier ging de strijd voort en daarin wist KGB in de blessuretijd de 3-4 binnen te prikken. Grote vreugde bij KGB dat met deze overwinning de 3e periode verzilverde. Eindstand 3-4.