WF 2 handhaaft zich!   |   10 - jun - 2018

WF 2 tegen Zwanenburg 2 voor nacompetitie. Inzet: als WF 2 zou winnen, bleef men in de 1e klasse voetballen volgend seizoen. Met het mes tussen de tanden ging men op neutraal terrein bij Always Forward, de strijd aan met de mannen uit Zwanenburg.

Westfriezen speelde een sterke eerste helft. Er werden beste kansen gemist door WF 2. Het was uiteindelijk David Kok die, na een wonderschone aanval, de 1-0 in schoot. Het was tevens de ruststand.
Na rust had Zwanenburg licht overwicht. Doch echt gevaarlijk was het ook weer niet, maar je weet dat de tegengoal zomaar kan vallen. Eerst kwam WF goed weg bij een bijna pingel, maar de speler van Zwanenburg protesteerde niet, dus de fluitist zag het goed.

Bij een snelle tegenaanval werd Michael Schotten schuin van achter tegen het kurk geworpen. "Priiieeet" klonk het luidt en WF 2 vierde de treffer al: pingel voor WF. Het was Colin Deun die het vonnis voltrok: 2-1 voor Westfriezen 2.
Zwanenburg drong nu aan, maar dat zorgde voor veel ruimte voor WF. In een WF aanval over rechts was het David Kok die de bal op het voorhoofd van de lange Nick Brandhoff mikte, met een doffe knal plofte het leer in de touwen: 3-1.
Het feest kon worden gevierd. WF handhaaft zich in de 1e klasse.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend