WF Besturen uitje geslaagd   |   18 - mrt - 2024

Om de paar jaar houdt Westfriezen voor de besturen en commissies van haar club een gezellig avondje uit. Een mooie mix van diverse pluimage van vrijwilligers ontmoet elkaar dan eens op een andere manier. Het is ook een "dank-je-wel" aan het kader voor onze club.
En de voetbalselectie van de heren en dames zorgt voor de hydratatie en culinaire versnaperingen deze avond. Dank!

De luchtige activiteit op deze avond werd verzorgd door Quizzards. Bas Manshanden is daar het spreekwonder die het hele Europese vocabularium beheerst en tevens het kennisbrein is op gebied van de onverwachte vraag. Hoelang is een frikadel?  En wat is een colon? 
En waar Bas is, is zijn maatje Peter Takken, dat is de goedlachse pretlawine van de hilarische clipjes en sfeermaker die er voor zorgt dat elk feest eindigt met het "we hangen weer in de lampen vandaag". 

U begrijpt dat we allemaal verschrikkelijk genoten hebben. Westfriezen dankt iedereen die zich voor deze avond heeft ingezet! Topavond!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend