WF Bierproeverij geslaagd!   |   29 - dec - 2023

Westfriezen en haar achterban deed ook bij de Dorpsveiling Zwaag editie 2023 haar uiterste best, om de veiling te doen slagen. Dat is niet alleen op kavels bieden, maar ook kavels aanbieden. Westfriezen bood diverse kavels succesvol aan. De WF Bierproeverij was er één van. Deze is er voor de echte fijnproevers en die waren deze vrijdag 29 december van de partij.

Bieroloog Patrick Besseling doceerde alle processen die het gerstenat moet doorlopen. Smaakverschillen, de waardes van het alcohol in bier en de beleving van het nuttigen van dit vocht... het kwam allemaal aan bod.
Er werd aandachtig geluisterd, genipt, gedronken, gegeten en geproost op deze mooie avond.
Wij danken de kopers van de kavels voor het kopen ervan en voor de gezellige avond. Iedereen dank die deze avond heeft doen laten slagen. Proost!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend