WF herpakt zich   |    5 - mrt - 2018

Spirit - WF (0-2)

Eindelijk weer een wedstrijd waarin WF liet zien waarom ze bovenin meedraaien. Beleving en passie zijn de voornaamste onderdelen en vandaag liet WF zien dat men daar ver mee komt. Achterin niets weggeven en hopen dat men voorin kansen creëert. En uit één van de aanvallen werd Roy in de rug gelopen binnen het strafschopgebied, dus een penalty. Deze werd beheerst binnen geschoten door Mitchell. Spirit creëert vrijwel niets, behoudens nog een kopbal tegen de buitenkant van de paal. Maar nog voor de rust bouwt WF de stand uit naar 0-2. Uit een schitterende aanval via Youri, Robin en Mitchell is het laatst genoemde die de bal fantastisch binnen schiet vanaf een meter of twintig.

Na de rust probeert Spirit meer druk te zetten, maar dat leverde vrijwel geen kansen op. Ook de voorwaartsen van WF kregen nu meer speelruimte, maar deden daar veel te weinig mee. Ook nadat een speler van Spirit tegen een rode kaart opliep kon WF de voorsprong niet vergroten. Sterker nog, Stefan moest nog redding brengen op een afstandsschot van Spirit.

De wissels in deze wedstrijd:- Jan, Dylan en Olaf voor Max, Youri en Chiel.

De kaarten:- geel: Roy.

- rood: n.v.t.