WF laat 2 punten liggen   |   26 - mrt - 2017

St. George – WF (1-1)

Weer een wedstrijd die gewonnen moet worden om niet in de problemen te komen voor de onderste plaatsen, maar ook om bovenin mee te doen. St. George is daarvoor een geschikte tegenstander, maar de einduitslag doet toch anders vermoeden. Over de hele wedstrijd gezien had WF misschien wel 80% bal bezit, maar dat levert uiteindelijk 1 punt op. Op een zwaar en pollig grasveld kwam WF moeizaam op gang. St. George bleef met het hele elftal op eigen helft en gokte op de counter. Maar na een half uur komt dan ook de verdiende voorsprong. Uit een voorzet van Dave kopt Chiel de bal bij de tweede paal terug op Robin, die uit de draai binnen schiet. Daarna valt St. George meer aan en schiet nog voor rust fraai de gelijkmaker binnen.

Na de rust een zelfde speelbeeld als de eerste helft. WF valt aan en St. George countert. Dit levert nog een paar mogelijkheden voor WF op maar gescoord wordt er niet meer.

Zondag a.s. thuis tegen Den Helder.

De wissels in deze wedstrijd:

- Dylan, Jeroen en Remco voor Nick, Jeff en Max.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (26-03-2017)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend