WF legt Blokkers over knie met zevenklapper!   |    3 - okt - 2021

Het balletje in het fluitje van scheidsrechter Kortekaas lag nog maar net stil, toen in de tweede minuut Youri Akkerman de ouverture startte met een fraaie goal.
Vlak voor rust, in de 43e minuut, was het wederom Youri Akkerman die scoort en de ruststand op  2-0 wist te zetten.

In de 58e minuut werd het 3-0 via Casper van Beek. Blokkers keek verslagen naar het scorebord en zag de 3-0 gelijk op 4-0 staan. Het klopte wel. Het was Youri Akkerman die de 4-0 scoorde, terwijl het net nog natrilde van de 3-0. 
Youri Akkerman etaleerde zijn goede vorm en in de 74e minuut maakt hij er 5-0 van. De lol kon niet op voor Westfriezen, want kort na de 5-0, was het Wesley Mak die beheerst de 6-0 binnenschoof.
En vlak voor tijd werd de zevenklapper een feit. In de 88e minuut scoorde debutant Remco van Beek, op aangeven van zijn broer Casper, de 7-0. 
Een hele mooie middag voor Westfriezen, die aan een hele goede klantenbinding deed in Zwaag.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend