WF mist periodetitel.​   |   20 - nov - 2017

Hauwert - WF (1-1)

Het had zo mooi kunnen zijn. Winnen van Hauwert en dan waarschijnlijk de eerste periode gepakt. Maar de start van WF was niet om aan te zien. Wat in de voorbespreking werd aangegeven om hoe te moeten voetballen op een zwaar bespeelbaar veld werd vanaf de aftrap genegeert. Door kneuterig voetbalspel in de achterhoede kwam WF direct in zwaar weer. In eerste instantie redde Stefan nog bij een aantal kansen van Hauwert, maar al in de 10e minuut was ook Stefan kansloos. De bal werd veel te slap terug gespeeld naar Stefan en Hauwert maakte daarvan gretig gebruik. Tot aan de rust valt er weinig te vermelden, behoudens een vrije trap van Dave die gepareerd werd door de keeper van Hauwert en de vier gele kaarten voor WF spelers voor o.a. gemekker tegen de scheids.

Na de rust meteen de eerste wissel en wat absoluut niet verwacht werd, maar wel moest gebeuren, was de gelijkmaker zo snel mogelijk maken om er nog een wedstrijd van te maken. En het zat mee, want al in de 50e minuut werd een vrije trap van Youri van richting veranderd in de muur van Hauwert waardoor de keeper kansloos werd. Hierna probeerde beide teams met aanvallend spel nog de overwinning binnen te halen, maar aangezien er zelfs geen kansen meer werden gecreëerd, eindigde deze wedstrijd voor WF zeer bedroevend, want bij een overwinning was inderdaad de eerste periode binnen gehaald.

De wissels in deze wedstrijd:- Dylan en Casper voor Max en Dave.

De kaarten:- geel: Youri, Bart Jan, Max, Dave, Mitchell en Tuan - rood: n.v.t.

Zondag a.s. thuis tegen St. George.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (19-11-2017)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend