WF moeizaam gelijk tegen FC Den Helder   |    2 - apr - 2017

WF – Den Helder (1-1).

In een aantrekkelijke wedstrijd hebben beide teams gestreden voor een overwinning, maar uiteindelijk was WF toch wel blij met een punt. In de eerste 20 minuten had WF niets te zeggen want DH was veruit het bovenliggende team met goed opgezette aanvallen. En een doelpunt kon ook niet uitblijven en in de twintigste minuut werd een aanval doeltreffend door DH afgerond. Hierna kwam WF beter in de wedstrijd en langzamerhand werd ook het doel van DH bestookt. En uit een assist van David werd Jeroen onreglementair door een verdediger gevloerd en de toegekende penalty werd door Chiel foutloos binnen geschoten. Tot aan de rust werd uit een kans van DH bijna nog gescoord, maar de bal belande boven op de lat.

Na de rust bleven beide ploegen aanvallend voetballen en al snel kreeg WF de beste kans. Uit een voorzet kopte Chiel de bal helaas voor het doel langs. Ook DH kreeg mogelijkheden om te scoren, maar of de lat, paal of Stefan stonden in de weg. Een formidabel hard ingeschoten bal door DH werd door Stefan met een katachtige save uit de bovenhoek getikt. In de laatste tien minuten kreeg WF de overhand door een rode kaart voor een speler van DH. In de mogelijkheden die daarna nog ontstonden werd er te gehaast gespeeld en het gelijkspel was uiteindelijk wel het beeld van deze wedstrijd.

Eerstvolgende wedstrijd a.s. zaterdag (8 april) om 19:00 uur in Wervershoof.

De wissels in deze wedstrijd:

- Dustin voor Dave.

Elftalbegeleider: Wim Meijer

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend