WF naar gedeelde koppositie   |   30 - okt - 2017

Dynamo - WF (1-2)

Nu een tegenstander uit de onderste regionen. Al gauw krijgt men dan het idee van een makkelijke wedstrijd, die we wel even zullen winnen. In de bespreking had Patrick steeds een aantal keren aangegeven om de strijd aan te gaan en in ons concept te blijven voetballen. Wel, de start was veelbelovend want in het eerste kwartier creëerde WF een aantal kansen, maar nog geen doelpunten. Achterin had men nog bijna niets te doen, maar toen kwam toch dat ene moment voor Dynamo om uit een counter de voorsprong te nemen. Maar al snel kwam de gelijkmaker voor WF. Uit een strakke voorzet van Dave tikte Dylan beheerst de gelijkmaker binnen. Behoudens nog een pegel van Dave van circa dertig meter, die de keeper bekwaam over tikte, kwam WF niet. Tot aan de rust bleef het veldspel van WF onder de maat. Daardoor kon Dynamo ook nog een tweetal kansen creëren.

Na de rust bleef het veldspel onrustig, maar WF bleef wel de aanvallendste ploeg. De voorsprong van WF kwam pas in de zestigste minuut, toen bij een goed lopende aanval, Dylan alleen voor de keeper werd gezet. In eerste instantie redde nog de keeper maar bij tweede kans legde Dylan breed op de inlopende Roy, die resoluut binnen schoot. Daarna moest Dynamo wel komen om de achterstand goed te maken, maar in grote problemen kwam WF niet. De beste kans voor Dynamo kwam in blessuretijd, toen uit een vrije trap de bal hopeloos over het doel van Stefan werd getikt. Gelukje voor WF.

De wissels in deze wedstrijd: - Roy en Bart voor Mitchell en Dylan.

De kaarten: - geel: Kevin en Max.

Zondag a.s. thuis tegen VVW. Elftalbegeleider: Wim Meijer (29-10-2017)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend