WF naar moeizame winst   |   19 - mrt - 2017

WF - DWOW (2-1)

In een uiterst moeizame wedstrijd heeft WF weer drie punten kunnen toevoegen. Uiteindelijk was WF ook de bovenliggende partij over de hele wedstrijd, maar altijd was er weer het gevoel van zal het niet weer fout gaan. Ook DWOW viel met heel veel hartstocht aan en kreeg ook een paar kleine mogelijkheden. WF startte prima en al in de negende minuut viel de één nul voorsprong. Uit een pass van circa 40 meter van Nick werd deze perfect door David in de zestien aangenomen en fraai afgerond.

Na de rust eenzelfde speelbeeld met meer kleine mogelijkheden voor WF, maar nog geen doelpunten. En dan komt toch het moment dat DWOW gelijk maakt. Uit een toegekende vrije trap op circa 25 meter voor het doel wordt de bal van richting veranderd en is Stefan kansloos. Maar nog geen twee minuten later wordt Mitchel onreglementair ten val gebracht binnen de zestien meter en wordt de toegekende penalty binnen geschoten door Youri. Daarna nog enkele mogelijkheden voor WF, maar er wordt niet meer gescoord.

Eerst volgende wedstrijd op 26 maart, uit tegen St. George.

De wissels in deze wedstrijd:

- Mitchel en Casper voor Jeff en Dylan.

Elftalbegeleider: Wim Meijer

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend