WF op zijn Duits langs Hercules   |   21 - mei - 2018

WF - Hercules (3-1)

Dat de laatste thuiswedstrijd in een overwinning eindigde kwam niet door het spel van Westfriezen, maar door het gemis van de vele kansen door Hercules. Vanaf de aftrap dicteerde Hercules het spelletje en werd Westfriezen in een verdedigende rol gedwongen. De ene na de andere aanval van Hercules werd prima verdedigd, maar toch ontstonden er momenten dat Westfriezen niet goed oplette en Hercules kansen kreeg. Na een half uur kon ook Westfriezen wat meer voor de aanval kiezen en uit een counter scoren. De splijtende pass van Dave op Bart Jan werd prima binnen geschoten in de verre hoek.

Na de rust kwam Hercules toch al snel weer op een gelijke stand, doordat een vrije trap ongelukkig door Roy met het hoofd in eigen doel verlengde. In het half uur daarna kreeg Hercules nog riante kansen om te scoren, maar deed dit niet. Ja, en als het beste team niet scoort, dan doet de tegenstander, Westfriezen, dit wel. Uit een vrije trap van Dave scoorde Bart Jan met een zuivere kopbal in de verste hoek. En als even later ook nog de derde goal voor Westfriezen valt, een kluts bal van Mitchell viel voor de voeten van Roy, is de overwinning binnen.

De wissels in deze wedstrijd: - Colin en Kevin voor Thaam en Justin.

De kaarten: - geel: Max.

- rood: n.v.t.

Zondag a.s. uit naar Purmerend.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (20-05-2018)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend