WF pakt 3 punten   |   29 - jan - 2018

Beemster - WF (0-1)

Na de winsterstop is het altijd moeilijk in te schatten of het elftal de draad van de eerste helft weer kan oppakken. Het werd inderdaad geen al te beste wedstrijd, maar door een prima beleving, met daaraan gekoppeld een uitstekende conditie, was deze winst absoluut niet gestolen. Op basis van het aantal doelkansen was Westfriezen de bovenliggende partij. Met de wind in de rug werd vanaf de aftrap direct druk gezet op Beemster en dit resulteerde al in de 2e minuut in een kans voor Roy. Behoudens 2 kansen voor Beemster, waarbij Stefan uitstekend redding bracht, was het Westfriezen dat nog tweemaal prima kansen kreeg om op voorsprong te komen. Helaas waren Youri en Bart Jan niet koelbloedig genoeg.

Na de rust zette Beemster, nu met de wind in de rug, meer druk op Westfriezen, maar tot kansen leidde dat nog niet. Het spel golfde op en neer totdat in de 76e minuut bij een aanval van Westfriezen Danilo gevloerd werd, net buiten het strafschop gebied. De toegekende vrije trap werd kiezelhard over de grond binnen geschoten door Mitchell. Beemster ging daarna met een extra man in de spits spelen met als gevolg dat Westfriezen voorin meer ruimte kreeg. Maar wederom konden de spitsen van Westfriezen deze kansen niet benutten. Maar ook Beemster kon weinig tot niets uitvoeren door de uitstekend spelende achterhoede van Westfriezen.

De wissels in deze wedstrijd:- Casper, Danilo en Colin voor Youri, Roy en Casper.

De kaarten:- geel: Mitchell

Zondag a.s. thuis tegen Grashoppers.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (28-01-2018)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend