WF pakt koppositie   |    5 - feb - 2018

WF - Grasshoppers (1-0)

Wederom een wedstrijd voor de bovenste plaatsen. Uit een gelijk spel, dus nu proberen om weer minimaal 1 punt binnen te halen of stiekem meer. En het werden er meer, want in een zeer enerverende voetbalpot kwam WF als winnaar uit de bus. Het was niet altijd mooi voetbal met prachtig uitgevoerde aanvallen. Maar er werd wel veel strijd geleverd en het spel viel ook nooit dood. Beide teams bleven met vooral lange ballen naar de voorwaartsen spelen om het spel te maken, maar veelal liep het stuk rondom de zestien meter. Behoudens een paar kleine mogelijkheden voor beide teams werd de rust met een blanco stand behaald.

Na de rust eenzelfde spelbeeld als in de eerste helft. Maar dan komt toch het moment dat WF toeslaat. Nabij de middellijn komt Dave in balbezit en geeft een prima pass langs de zijlijn op Mitchell, die direct in volle snelheid richting doel gaat en de bal via de keeper binnen schiet. Daarna wordt Grasshoppers nog feller en dit leidt tot een zestal gele en 1 rode kaart voor Grasshoppers spelers. Toch komt Grasshoppers tot een doelpunt uit een corner, maar wordt afgekeurd vanwege buitenspel. WF is nu uiteraard gewaarschuwd en behalve een paar hachelijke momenten voor het doel van Stefan komt Grasshoppers niet. In de 73e minuut toch een kans voor Grasshoppers, maar Stefan redt bekwaam. Tot aan het laatste fluitsignaal houdt WF stand en sluit met een mooie overwinning deze derby af. Omdat Volendam gelijk speelde staat WF nu bovenaan.

De wissels in deze wedstrijd: - Thaam voor Roy.

De kaarten: - geel: Kevin en Robin.

Zondag a.s. carnaval en op 18 februari thuis tegen KGB.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (04-02-2018)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend