WF Sponsorloop 2018   |   29 - sep - 2018

De negende sponsorloop van de s.v. Westfriezen was opnieuw een daverend succes. Je kan pas trots zijn op je club, als je er ook iets voordoet. Nou, onze leden zijn bar trots op hun club, de club is bar trots op deze leden. Samen vormen we onze geel-witte club.
De sponsorloop werd gestart met een swingende warming-up van Vanessa van Sportcentrum Hoorn. De handjes in de lucht!

Daarna renden onze leden in volle draf over sportpark 't Krijt. Een gezellige drukte alom bij dit unieke clubmoment. Na afloop waren er prijzen voor het team wat het meeste opgehaald van, dat waren de handbalmeiden van de E5. Zij krijgen een surprise party van WF. 

Bij de meiden was de topverkoopster onder de alle topverkoopsters... Levke Aker. Bij de jongens was de topverkoper Niek Heida. De Wanna Haves en Must Haves voor wie meer dan 25 en 75 euro bij elkaar wist te lopen werden dankbaar in ontvangst genomen.
Samen met alle andere topverkopers werd het vorstelijke bedrag van 8000 euro opgehaald. Een bedrag dat besteed wordt aan de totale kwaliteit van onze club, en voor de WF jeugd in het bijzonder!

Westfriezen dankt: WF personal trainster Vanessa, de fotografen, de AC, handbal- en jeugdvoetbalbestuur, Acretia, HGS Sportprijzen, de coaches, de ouders, de gulle gevers en natuurlijk als laatste onze topverkopende en rennende jeugd. 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend