​WF Sponsorloop 2020 opnieuw een voltreffer   |   26 - sep - 2020

Scoren voor de club… 

… dat kunnen ze bij Westfriezen. Niet alleen op de handbal- en voetbalvelden, maar ook als het gaat bij acties, om de club financieel gezond te houden. De contributies zijn nu al voor het allergrootste deel binnen, dank aan iedereen die het al zo vlot heeft overgemaakt. Echt top! Ook echt top was het resultaat van de elfde WF sponsorloop of beter de “Houd WF fit” actie. Waar moet je op rekenen in deze corona tijden?  Nou, op een overdonderend enthousiasme van onze jeugdleden en hun coaches, trainers, ouders, opa’s en oma’s, buren, kennissen en supporters van s.v. Westfriezen. Er werd wederom een grandioos bedrag bij elkaar gelopen, ruim 9000 euro met de kosten eraf. Namens s.v. Westfriezen danken we iedereen, die mee geholpen heeft, deze actie zo succesvol te laten verlopen!

De winnaars! 

Dat waren er velen. Natuurlijk iedereen die een bedrag bij elkaar had gerend, maar er waren er zelfs bij, die de grens van 200 euro aantikten of er zelfs overheen gingen. Bij de jongens was het, na hertelling, Jens te Riele uit de JO 12-1 die de beste topverkoper was. Bij de meiden was het Amy Slot uit de D5 die zich mocht laten kronen tot beste verkoopster. Bij de teamprijs ging naar het handbalteam D3, welke 900 euro bij elkaar had gelopen.

Waar waren de Wanna Haves en Must Haves? 

Dan de gebruikelijke Wanna Haves en Must Haves voor diegene die meer dan 25 euro en 75 euro bij elkaar hadden gelopen. Wij kregen nogal wat opmerkingen over deze kleine trofeeën waar velen naar uitkeken en ook velen dus niet meer. Dus hebben we het deze editie over een andere boeg gegooid met een beetje meer zelfs!

Dus tegoedbonnen van Duijn Teamsport! 

We hebben de Wanna Haves en Must Haves vervangen door tegoedbonnen. Ook de ballen bij de winnaar van de top 5 zijn vervangen door tegoedbonnen. En ook het trainingspak is in die vorm naar de winnaars gegaan.
Voor de Wanna Haves en Must Haves geldt 1 tegoedbon en voor de ballen 2 tegoedbonnen. De tegoedbonnen hebben een waarde van 7.50 euro. Dat is behoorlijk meer, dan de waarde van de gebruikelijke Wanna Haves en Must Haves.
Dit komt omdat, de WF sportkledingleverancier Duijn Teamsport een deel van deze tegoedbon heeft gesponsord. Dank aan Duijn Teamsport op de Oude Veiling 24 te Zwaag. 

Hoe werkt deze tegoedbon met ACTIE-code? 

De winnaars krijgen volgend weekend een mail van Westfriezen met een ACTIE-code. Bij Duijn Teamsport kan je kleding passen, of wellicht wil je handbalknielappen, voetbalscheenbeschermers, een rugzak, sporttas of een leuk sportshirt, met deze ACTIE-code krijg je dan de waarde die je verdiend heeft, bij de meeste is dit 7.50 euro of zelfs 15 euro, als korting op je aanschaf. Mochten er vragen zijn? Handbal bij Siem en Jeugdvoetbal bij Vincent.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend