WF voetballend overmeestert   |    4 - dec - 2017

Volendam - WF (3-2)

De laatste drie wedstrijden tot aan de kerst worden bepalend voor de stand op de ranglijst. Moet WF

(tijdelijk) afhaken of kunnen de jongens het opbrengen om voorlopig bij de bovenste drie te eindigen. Vandaag Volendam die twee punten minder heeft en thuis ook nog niet verloren heeft. De start van Volendam gaf direct aan dat het een zware middag zou worden. Hoewel WF de eerste kans kreeg uit een corner redde Stefan vlak daarna in een 1 tegen 1 duel. Volendam werd sterker en al in de 15e minuut kwam de 1-0 op het scorebord uit een vrije trap. WF kwam daarna beter in het spel en creëerde een tweetal kansen. Door een blessure van Dylan kwam Roy in het veld en nog geen minuut later kopte Roy de bal kiezelhard in het doel uit een vrije trap van Youri. Tot aan de rust bleef WF de bovenliggende partij met kansen voor Roy en Mitchell. Volendam kwam ook nog tot een paar kansen met de grootste kans in een 1 tegen 1 duel met Stefan, waarbij Stefan de winnaar werd.

Na de rust werd binnen 15 minuten de score door Volendam opgevoerd naar 3-1. Door niet adequaat op te treden liep Volendam zo door de defensie heen en kon daarna makkelijk scoren. WF ging nu meer met lange ballen naar de voorwaartsen spelen om de aansluitende treffer te maken. En dit leverde resultaat op in de 75e minuut. Uit een actie van Youri belande de bal tegen de paal en Casper kopte daarna binnen. In het laatste kwartier kreeg WF nog een paar kleine kansen, maar dit gelde ook voor Volendam.

De wissels in deze wedstrijd: - Roy, Thaam en Bart-Jan voor Dylan, Max en Kevin.

De kaarten: - geel: Dave.