WF wint derby   |   23 - okt - 2017

WF – De Blokkers (2-0)

De derby tussen WF en De Blokkers, om wie de beste van gemeente Hoorn is in de derde klasse, is uiteinde- lijk gewonnen door WF. In de eerste helft zag het daar niet naar uit. WF kwam moeilijk in zijn spel en moest constant achter De Blokkers aan. Er kwamen toch nog een paar kleine kansen voor WF maar De Blokkers bleef gevaarlijker en kwam voortdurend voor het doel van Stefan en creëerde meer mogelijkheden. En in de 35e minuut kwam De Blokkers bijna op een één nul voorsprong, maar de bal ging via onderkant lat weer het veld in.

Na de rust werd het een ander speelbeeld. Er werd nu met meer inzet gespeeld waardoor de tweede bal meer in bezit kwam van WF. Het werd nu een gelijk opgaande wedstrijd met veel strijd over het hele veld, maar tot echte kansen kwam het nog niet. Totdat het laatste kwartier aanbreekt. WF veroverd de bal op de helft van De Blokkers en via een snel uitgevoerde counter is het Dylan die een fantastische steekbal van Youri bekwaam afrond. En nog geen twee minuten later veroverd WF wederom de bal op De Blokkers en is het weer Dylan, die aangespeeld door Roy, de twee nul binnen schiet. De laatste tien minuten zijn voor De Blokkers, maar de achterhoede van WF laat wederom zien, dat de tegenstander niet zomaar een goal kan maken. Voor de derde keer op rij wordt de nul gehouden.

De wissels in deze wedstrijd: - Dylan, Nick en Danilo voor Mitchell, Dave en Roy.

De kaarten:- geel: Kevin en Nick.

Zondag a.s. uit tegen Dynamo.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (22-10-2017)


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend