WF1- Always Forward   |    4 - sep - 2017

WF – Always Forward (2-2)

Deze eerste beker wedstrijd, uit een serie van drie, is meteen een derby. Want van een Hoornse club wil men onderling absoluut niet verliezen. De eerste helft werd een enerverende strijd met twee ploegen die vol voor de aanval gingen. AF was de eerste helft de bovenliggende partij en werd gevaarlijker dan WF. De eerste goal voor AF ontstond door een steekpass door het midden en werd keurig binnen geschoten. Daarna ontstond er nog een kansje voor Dylan en Kevin, maar verder kwam WF niet tot kansen. Nadat Stefan eerst nog een doelpoging van AF pareerde was hij enige minuten later toch kansloos bij het tweede doelpunt van AF.

Na de rust tapte WF uit een ander vaatje en werd AF teruggedrongen in de verdediging. Door achterin 1 op 1 te spelen kreeg WF meer ruimte op het middenveld en konden daardoor de voorwaartsen meer in het spel betrekken. De eerste kansen voor Dylan en Max leverden nog niet de aansluitende goal op, maar uiteindelijk werd uit een assist van Dave Dylan aangespeeld die beheerst scoorde. De duels werden harder, er werden gele kaarten uitgedeeld, maar men accepteerde dit en het liep nooit uit de hand. De druk op de verdediging van AF werd steeds groter en uit een assist van Roy scoorde Youri de verdiende gelijkmaker. Maar ook AF kwam met gevaarlijke counters soms dreigend bij het doel van WF, maar door goed verdedigingswerk werd er niet meer gescoord.

De wissels in deze wedstrijd:

- Bart-Jan en Roy voor Max en Dustin.

De kaarten: -

- geel voor Mitchel, Kevin en Robin.

- rood voor Kevin (2 keer geel).

Zondag a.s. uit naar Apollo (beker).

Elftalbegeleider: Wim Meijer (03-09-2017)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend