WF1 boekt krappe overwinning   |   11 - sep - 2017

Apollo - WF (0-1)

De tweede bekerwedstrijd tegen vierdeklasser Apollo moest geen obstakel zijn voor WF. En dat was het ook. WF was de eerste helft de betere ploeg en Apollo had helemaal niets in te brengen. Dat het met de rust nog nul nul stond was het dilemma van WF. Er werd hard gewerkt om kansen te creëren, maar meestal liep men zich vast op de achterhoede van Apollo. Behoudens een paar afstandsschoten kwam WF niet tot kansen. Als dan ook nog vlak voor rust Youri een rode kaart oploopt vanwege een slaande beweging moet WF na de rust nogmaals proberen de overwinning binnen te halen.

En na de rust is het meteen raakt, wanneer Dylan met een assist Mitchel bedient, die niet faalt in de afronding. Maar ook met tien spelers bleef WF het bovenliggende team en creëerde nog een vijftal uitstekende kansen, maar gescoord werd er niet meer. Daar ook Apollo geen kansen creëerde werd het een verdiende overwinning, maar moet er nog hard gewerkt worden aan de afronding op goal.

De wissels in deze wedstrijd:- Casper, Danilo en Olaf voor Mitchel, Dylan en Bert.

De kaarten: - geel:

- rood: Youri.

Zondag a.s. uit naar Berkhout (beker).

Elftalbegeleider: Wim Meijer (10-09-2017)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend