WF1 kan Saenden niet verrassen!   |    4 - feb - 2024

De echte "Die Hards" waren te kijk. De kragen omhoog, sjalen om en wanten aan. Gezond guur weer zullen we maar zeggen. Saenden zette zich lekker in het zadel, door in de 7e minuut met afstandsschot de teller op 0-1 te zetten.
Het compact spelende Saenden kwam via een snelle counter in de 34e minuut op 0-2. Westfriezen kreeg voorin weinig ruimte en nog voor rust stond het 0-3 voor Saenden. 

Na rust kreeg Westfriezen een kans en ja wel Pieter Koopman scoorde in de 58e minuut de 1-3. Saenden wachtte het mooi af en loerde steeds op de counter. Het nekschot bleef uit. Sanden ging slordig met een handvol kansen om. De paal en schoten die net naast werden gemikt, zorgden ervoor dat Westfriezen in de 2-3 ging geloven.
Westfriezen was er een paar maal dichtbij, maar het geluk zat niet mee. Bovendien had Saenden ook verdedigend de zaken aardig voor elkaar.
In de laatste minuut van de wedstrijd werd het nog 1-4.   
*** ONDER DEZE STAND STAAN DE WEDSTRIJDFOTO'S ***


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend