WF1 op karakter voorbij naïef Flevo   |   15 - okt - 2023

‘Super Max en Lucky Luke’

WF1 heeft zijn derde driepunter binnen dit seizoen. Op een zwaar veld in Middenmeer werd Flevo met 1-2 verslagen. Dit ging wederom niet zonder slag of stoot. Een flitsende start, een schrikmoment, rode kaart, heel veel karakter, een uitblinkende #4 en keeper en een super Max, voldoende ingrediënten voor een levendige middag.

WF1 zorgt al het hele seizoen voor heel wat vermaak. Elke wedstrijd is tot nu toe zeker niet vervelend, er gebeurt altijd wat. Vandaag uit tegen promovendus Flevo konden we compleet aantreden. WF1 schoot uit de startblokken, Max Broers kopte een afgemeten corner van Lars Bakker hard tegen de touwen, 0-1. Ook hierna werd WF1 geregeld gevaarlijk tegen een naïef verdedigend Flevo. Kansjes en mogelijkheden konden helaas niet worden verzilverd. Een vervelend moment speelde zich af rond de 25e minuut. Na een sprintduel belandde Tom Overtoom met zijn hoofd tegen een stalen bankje (???) naast de dug out. Het zag er ernstig uit en hij moest vervangen worden door Remco van Beek. WF1 was even van de leg en Flevo drong steeds meer aan. Dit werd nog meer bemoeilijkt doordat Wesley Mak tegen zijn tweede gele kaart aan liep. Vlak hierna echter de mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar Lars kon in twee pogingen niet scoren. Toen Flevo vlak hierna ook nog de 1-1 aantekende, zag het er somber uit. Mede door enkele sublieme reddingen van Luke van Amstel werd de rust gehaald met 1-1.

In de rust werd het strijdplan voor de tweede helft bepaald. Logischerwijs was Flevo meer aan de bal en kreeg ook kansen. Aan de andere kant bleef WF ook gevaarlijk hij uitvallen. Uitblinker Yannick Brinkman was mee geslopen naar voren en kon verdekt schieten, helaas net langs de verkeerde kant van de paal. Tussendoor etaleerde Luke zijn kwaliteiten en had een keer hulp van de dwarsligger. Flevo raakte steeds meer gefrustreerd en kreeg dus vlak voor tijd ook nog de deksel op neus. Eerst leek Remco te scoren, maar zijn ‘Madjertje’ ging net voorlangs. Toen WF1 eigenlijk wel in de fase kwam dat een punt een prima resultaat was, viel toch nog de 1-2. De ijsbal van Oscar van Beek ging over alles en iedereen heen, alleen super Max geloofde erin. Met een geweldige zweefduik knikte hij binnen. De laatste minuten geloofde Flevo er niet meer in en was de overwinning een feit.

Geen goed voetbal, maar een geweldige dosis werklust en teamgeest zorgden voor een heerlijke driepunter. Volgende week een nieuwe uitdaging voor de beker, dan komt eersteklasser en streekgenoot Zouaven op bezoek voor de beker. Zoals gezegd, WF1 zorgt altijd voor vermaak!

Flevo – WF1   2-1

Toeschouwers : 122

3. 0-1 Max Broers (Lars Bakker)

37. 1-1

88. 1-2 Max Broers (Oscar van Beek)

Opstelling WF1: Luke van Amstel, Casper van Beek, Mitchell Gieltjes ©, Yannick Brinkman, Jasper Kraijer (58. Oscar van Beek), Dylan Zuiker, Tom Overtoom (27. Remco van Beek), Max Broers (89. Jesper Hoogland), Lars Bakker, Wesley Mak, Pieter Koopman

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend