WF3 Leuke strijd der vergeten vedettes   |   14 - mei - 2017

Leuke strijd der vergeten vedettes

De scorebordjournalisten onder ons spraken over een onbeduidend potje tussen 2 subtoppers, maar de échte liefhebber weet gelukkig beter. Vandaag stond het laatste thuisduel van de PartyEntertainment-gladiatoren op het programma. De mooi-weer-voetballers van WF3 hadden er zin in op deze zonnige Moederdag, met vele stralende mama’s langs de lijn!

Na een rustige zaterdagavond op de bank, met het Songfestival op de buis, een glaasje ranja en bakje chips, was iedereen topfit! Zoals gebruikelijk ontbrak een handvol spelers, maar we wisten met Danny & Denny een waardige selectie op papier te krijgen. Steve en Erik zaten in de lappenmand, Frenk had vrij gekregen ivm een stevige kroegentocht en Elle, Peter, Martijn zaten in Barcelona voor de F1

De aanvoerder van WF3 won de toss, Don wilde graag van helft wisselen en KGB vond het allemaal wel prima. De roodhemden met klassieke witte V lieten de bal lekker van voet-tot-voet gaan, maar wisten geen kans te creëren. WF3 was zeer efficiënt vandaag, na een één-tweetje met Tim ging Danny alleen op de keeper af, omspeelde de doelman en zette de 1-0 op het scorebord. Danny had wat woorden met Chris in het veld, omdat onze stormram wat weinig meters maakte. Om dat te illustreren schoot Danny de eerstvolgende voorzet zelf maar in de korte hoek, 2-0.

De 2e helft kunnen we kort over zijn, KGB drong wat aan maar WF3 hield eenvoudig stand. Er lag ruimte voor meer goals, maar de laatste pass was vaak onzuiver. Verder dan een buitenspelgoal van Raymond kwamen we niet, dus de punten gaan weer in de tas.

WF1 beslist binnen een half uur de strijd met Hauwert, Kuyt schiet Feyenoord in een kwartier naar de titel en Verstappen is na 1 bocht al klaar... Kortom Westfriezen zorgt voor een hele mooie zondag!

Met nog 2 uitwedstrijden voor de boeg zien we jullie graag nog in Obdam of Abbekerk.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend