WF3 overtuigt   |   26 - mrt - 2018

Easy on Sunday

Al vanaf 06.30 uur was het druk in de WF3-groepsapp, al had dit niks met deze wedstrijd te maken. De echte autoracefans zaten namelijk klaar voor de opening van het Formula 1 2018 seizoen. Ondanks een uurtje minder slaap door de zomertijd was iedereen 09.15 uur sharp in de kantine. Nou ja iedereen, Frenk Vellinga was -zoals donderdag al voorspeld door een aantal medespelers- door zijn wekker heen geslapen en hij besloot dan ook om in Amsterdam te blijven. En Leön lag op het strand van Tel Aviv. In de kantine ontving Harry Dekker namens de selectie een prachtige Lasbedrijf Verhoef-coachjas voor zijn verjaardag. De wedstrijdopstelling was donderdag na de training al gemaakt, waarbij Randy Keizer de keeperswanten zou aantrekken omdat er in de gehele WF-database geen beschikbare doelman was te vinden.

Vanaf de eerste minuut trok WF3 het initiatief naar zich toe en probeerde het voetballend richting het doel van de witte leeuwen te combineren. Dit zorgde nog niet direct voor gevaar, omdat de voeten nog niet altijd deden wat het hoofd bedacht (lees: onzorgvuldige passes, mislukte panna’s, lange bal die niet aan komt of een te korte kaats). Echter was het ‘gewoon’ binnen het kwartier 1-0, een vloeiende aanval over rechts via Christian Bekoe en Jan Peerdeman werd door Raymond afgerond. Niet veel later verdubbelde onze bijna 45-jarige spits de score toen David Kok hem aanspeelde en goed coachte dat hij kon open draaien. Bakker lepelde de bal vervolgens van buiten de 16 eenvoudig over de doelman. Inmiddels hadden Jan (beetje moe) en Frits van der Molen (bal in de edele delen) een dubbele wissel doorgevoerd, alvorens scheids Han Olie voor de rust floot.

In het 2e bedrijf kwam Steve Verhoef binnen de lijnen en maakte WF3 snel een einde aan de eventuele illusies van de Westwouders. Bakker voltooide zijn hattrick en als kers op de taart scoorde hij na een prachtige solo ook de 4-0! Op dat moment hielden Jordie (voor zijn twinbrother Donnie) en de bedrijvige Andrei Kyrill De Vries het ook voor gezien. In het resterende half uur was er zoveel ruimte op het veld... maar wisten we het net niet meer te vinden, ondanks dat Tom Van ‘t Hoff nog een grote kans kreeg, Raymond er nog wel 3 had kunnen maken en ook de andere aanvallers het vizier niet op scherp hadden staan. Onder leiding van Rob Spil en Martijn Dekker (eerste keer 90 minuten dit seizoen?) en handbalkeeper K-zero hielden we keurig de 0 vandaag. En was het al met al een eenvoudige overwinning.

Vandaag werd de boombox, die we van Marc Takken hebben gekregen, goed benut met de allergrootste kleedkamerhits op Spotify. Toen wij al aan ons 5e biertje zaten (of inmiddels thuis waren) kwamen de andere resultaten langzaam binnen. Door de overige uitslagen in de competitie ziet het er naar uit dat de titelstrijd na vandaag alleen nog tussen WF3 en VVS 46 gaat! Al zijn er voor ons nog wel 9 wedstrijden te spelen. Ondanks het feit dat wij nog 2 wedstrijden moeten inhalen zijn wij komend Paasweekeinde wederom vrij. De week daarop wacht SV Always Forward 3 op ons, zien we jullie dan weer op ‘t Krijt?

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend