WF3 pakt de winst   |   30 - jan - 2019

S.v. Westfriezen 3 - West Frisia 2 (2-1)

Wat een heerlijke revanche vandaag op de gevoelige nederlaag voor de winterstop. De breedte van de selectie was vandaag doorslaggevend voor de 3 punten. Ondanks de afwezigheid van Rob van der Molen, Tom Van ‘t Hoff, Martijn Dekker, Andrei Kyrill De Vries en Tim Klijnman stond er een stevige basiself én zaten er 4 wissels tussen Harry en Roy Vriend.

De 3 opmerkelijkste zaken van vandaag waren de basisplaats van Frenk, de terugkeer van Jan Peerdeman na zijn blessure in de kampioenswedstrijd én de aanvoerdersband om de bovenarm van Jordie! De razende reporter was vandaag afwezig, daarom de wedstrijd in 3 zinnen...

Westfriezen wist al binnen het half uur een 2-0 voorsprong op het @Van Leeuwen Schildersbedrijf-scorebord op het B-veld te zetten. Vlak voor rust schoten de Enkhuizers de aansluitingstreffer op de borden... maar zoals gezegd kwam er in deze ruststand geen verandering meer in het 2e bedrijf.

Wel viel er vandaag weer genoeg te beleven, harde tackles, opstootjes, geklaag bij de scheids, aardig voetbal, veel wissels, bloed-zweet-tranen én uiteindelijk gewoon weer 3 punten voor de geel-witten!

De invallers waren vandaag trouwens niet zo gelukkig. Niet alleen speelden zij een doelpuntloze 2e helft... maar ze konden los daarvan ook niet echt hun kwaliteiten tonen. Frits van der Molen viel bij zijn 2e balcontact al uit, Randy Keizer was nog dronken van het Kroegenspektakel, Donnie zag met lede ogen aan hoe zij broer de aanvoerdersband met verve droeg en Leön maakt zonder zijn horloge om duidelijk minder meters!

Met een 6-2 overwinning van Feyenoord Rotterdam op AFC Ajax zal onze wedstrijd niet de meeste media-aandacht krijgen vanavond in de uitzending van Studio Voetbal, maar volgende week zien we u graag weer live langs de lijn in Nibbixwoud.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend