WF3 snakt naar het einde van het seizoen   |   22 - mei - 2017

Wedstrijdverslag: Victoria O 2 - Westfriezen 3
WF3 snakt naar het einde van het seizoen
Op het moment dat het kampioenschap uit het zicht verdween was het ook gedaan met de geel-witte equipe. WF3 is niet gemaakt om wedstrijden te spelen om des keizers baard, zo bleek ook vandaag. Met een stevig pak op de broek keerde WF3 dan ook huiswaarts vanuit het zonnige Obdam. Uit de opsomming hieronder blijkt wel dat iedereen deelde in de malaise:
Raymond liep vandaag 0 op 9, de tegenstander vroeg zich hardop af hoe hij ooit 28 kan hebben gescoord dit seizoen.
Christian stond vandaag op doel! Hij wist zelfs een paar knappe reddingen te verrichten, maar onze Stanley Menzo kon het onheil niet voorkomen.
Wouter stond met een hamstringblessure en zijn dochter langs de zijlijn, volgende week neemt hij afscheid van WF3.
Martijn zat met San Miguel (en Wendy) in het zonnetje op Mallorca bij te komen van een lang en zwaar seizoen.
Peter verliet het trainingsveld donderdag met een dikke enkel, en dan bedoel ik in verhouding met zijn lichaam. Kortom, een flink ei er op.
Tom wist tweemaal bijna zijn eerste seizoen treffer binnen te lopen, maar de teller blijft nog op 0 staan.
Randy was vandaag weer druk met van A naar Beter.
Tim etaleerde zijn klasse vooral de 1e helft. Tijdens het vlaggen.
Elle liet zijn team in de steek door zich nog geen 24 uur voor de aftrap middels een appje af te melden en vervolgens niks meer van zich te laten horen.
Frits moest het vandaag doen met een persoonlijk hoogtepuntje, een kleine panna bij de linksback van Victoria.
Rob had vandaag het gevoel dat hij het hele veld kon bestrijken, maar daardoor vielen er achterin wel heel veel gaten.
Donnie en Jordie verbleven in het mondaine Marbella, volgens eigen zeggen ‘alleen maar mooie vrouwen, en voetbalveldjes’. Maar we hebben geen foto gezien in de groepsapp…
Danny maakte vandaag zijn tiende invalbeurt, ben je dan nog wel reservelid?
Erik is hopelijk op tijd hersteld voor het nieuwe seizoen, volgend jaar willen we aan 2 keepers genoeg hebben.
Leon werd met regelmaat over het hoofd gezien door zijn aanvalspartner, uiteindelijk moest hij zelfs geblesseerd naar de kant.
Rob is natuurlijk geen Davinson Sanchez, maar vandaag stond hij met regelmaat in zijn eentje tegen 2 aanvallers te verdedigen.
Frenk scoorde de gelijkmaker en krulde de kans op een 1-2 voorsprong over de lat, daarna bleek zelfs de scheids af en toe een sta-in-de-weg.
Steve had vandaag meer belangstelling in de topper RKEDO - Sporting Andijk, logisch. RKEDO wist deze topper te winnen, waardoor Andijk volgende week moet winnen om een beslissingswedstrijd uit het vuur te slepen.
Andrei maakte de eerste helft een sliding waar geen eind aan leek te komen, als vlagger kon hij de 2e helft het verschil niet maken (zoals Frits Entius in zijn beste dagen).
Invaller Bart kan terug kijken op een degelijke pot, maar ja wat koop je daarvoor met zo’n nederlaag.
Invaller Koen was vandaag veruit de fitste van het stel, na een kans in de 16 van de tegenstander sprintte hij 80 meter terug om daar een tegenaanval te onderscheppen. Sorry Koen dat je je nu niet meer kan vertonen in het dorp van je grote liefde.
In 2001 wist WF1 via de nacompetitie op het sportcomplex van Victoria O promotie naar de 3e Klasse te bewerkstelligen middels een overwinning op Flamingo’s 64. Laten we die wedstrijd in gedachten houden en de 90 minuten van vandaag snel vergeten ;-)
Volgende week de aller allerlaatste wedstrijd van dit seizoen, uit tegen ALC. Het is nu al bekend dat WF3 op de 4e plaats in de reserve 4e Klasse eindigt, desalniettemin willen we het seizoen natuurlijk in stijl afsluiten met een driepunter.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend