WF3 sneuvelt in beker   |   18 - sep - 2017

Wedstrijdverslag: Westfriezen 3 - Bergen 2

Opnieuw weinig luxe voor WF3 in de 2e beker wedstrijd van het seizoen. Tim Klijnman en Chris Bekoe vierden nog vakantie in Italië, Martijn Dekker was ziek, Jan Peerdeman had familieverplichtingen, David Kok is druk aan het klussen, Frenkie Vellinga stond in een file die nergens op internet te vinden was en ook Danny Rood was niet beschikbaar. Opvallend is ook de afwezigheid van teammanager Roy Amigo. Hij is dit seizoen nog niet op ’t Krijt gesignaleerd. Harry draait daardoor overuren, maar deinst daar niet voor terug. De mandarijntjes, bananen en chocoladerepen lagen keurig klaar in de kleedkamer.

De selectie van WF3 bestond vandaag uit negen veldspelers en maar liefst vier (voormalig) keepers. Het was dus dringen tussen de palen. Yardo Brandhoff won de strijd en stond vandaag op doel, Erik Snip nam de vlag ter hand, Stefan Punter (had vrijaf met Westfriezen 1 en had zin om te voetballen) begon op de bank en Tom van ’t Hoff stond op zijn vertrouwde plaats rechtsachter.

We waren vandaag veroordeeld tot het C-veld. De slechte training van afgelopen donderdag op dit zelfde veld, bleek een voorbode voor de start van de wedstrijd. WF3 begon heel matig aan de wedstrijd en na een half uur stond het 0-3 voor Bergen 2. Twee keer werd er slecht uitverdedigd en kon Bergen eenvoudig profiteren, de 3e goal was een prachtige vrije trap die onderkant lat binnen viel. Donny Putman (licht geblesseerd) ergerde zich groen en geel langs de zijlijn en liet dit ook geregeld horen. Vooral broer Jordie moest het ontgelden.

Na de 0-3 was het tijd voor wat omzettingen. Randy Keizer ging centraal achterin spelen, naast Rob Spil en Rob van der Molen schoof door naar het middenveld om daar Andrei de Vries te ondersteunen. WF3 begon langzaam op stoom te raken en kwam nog voor rust terug in de wedstrijd. Steve Verhoef promoveerde een ingooi van Frits van der Molen knap tot een doelpunt: 1-3. Niet veel later kwam Steve in de counter door over de rechterkant en bediende hij Opa Raymond Bakker op maat: 2-3.

Na de pauze ging WF3 direct op zoek naar de gelijkmaker. Met debutant Stefan Punter op het middenveld werd Bergen met succes onder druk gezet. Uit een corner van Steve schoot Frits van dichtbij, via de keeper, de 3-3 hard tegen de touwen. WF3 leek de wedstrijd te kantelen en een voorsprong hing in de lucht, totdat het faliekant misging aan de andere kant. Één van de middenvelders van Bergen pingelde zich langs vier WF3 spelers en passeerde Yardo: 3-4. Daarna was het alles of niets, maar ondanks verschillende kansen en een afgekeurde goal werd het helaas niets meer. Het bekeravontuur is ten einde voor WF3, we kunnen ons volledig op de competitie richten.

De verklaring voor de nederlaag van vandaag was snel gevonden. We misten namelijk de steun van een aantal trouwe supporters. Lodewijk Boots, Wendy Zeeman, Maarten Zeeman, Marlies Koelemeijer, Ellen Bizot, José Beerepoot, Eveline Voetelink, Kimberly Kok, Roel Alders en nog vele andere: we hebben jullie nodig! Kunnen we op jullie support rekenen aanstaande zondag in de eerste competitiewedstrijd? We spelen om 11:45u thuis tegen Andijk 2. Tot dan

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend