Winter Zaaltoernooien   |    5 - dec - 2017

Winter Zaaltoernooien


Beste voetballers en ouders,

De winterstop voor het veldvoetbal komt dichterbij en dus ook onze jaarlijkse zaalvoetbaltoernooien in Sporthal Zwaag! Haal de zaalvoetbalschoenen maar uit de kast!
Als eerste gaat het Moeijes Kersttoernooi voor de JO8 t/m JO15 en de MO11 t/m MO15 van start op woensdag 27 en donderdag 28 december in sporthal Zwaag.
Zoals wellicht bekend is, worden alle jeugdspelers van verschillende teams ( binnen dezelfde leeftijdscategorie) gemixt zodat er gelijkwaardige teams ontstaan. De spelers en ouders, die willen coachen, kunnen zich aanmelden via jswerissenprive@gmail.com.
We gaan ervan uit dat velen meedoen, dat maakt het wel zo gezellig. De inschrijvingsperiode eindigt op 18 december. De teamindelingen en wedstrijdtijden zullen na de inschrijvingsperiode bekend worden gemaakt op Westfriezen.nl. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt per leeftijdscategorie bekeken wat hun speeldag zal worden.
Indien de aantallen overeen komen met vorig jaar dan zullen de JO8, JO9, en de Meiden spelen op woensdag 27 dec. De JO10 t/m de JO15 zullen een dag later op donderdag 28 dec spelen in verschillende poules.

Ook ouders, familieleden en andere supporters zijn natuurlijk weer welkom om onze voetballers aan te moedigen.

Daarna volgt op 6, 13, 20 en 27 januari de Wintercompetitie voor de welpen en de JO8 t/m JO11. Voor de wintercompetitie is er GEEN inschrijving.
Alle spelers van de Westfriezenteams in de bovengenoemde leeftijdscategorieën worden ingedeeld.
Hier zullen ook de spelers vanuit verschillende teams gemixt worden. We sluiten op 27 januari af met de welbekende “Penalty-bokaal”, waarbij iedere speler drie schoten op de keeper mag afvuren. Begin dus alvast met trainen, want wie weet staat deze mooie trofee dan wel bij jou thuis in de kast! Nogmaals, voor de wintercompetitie hoef je je niet op te geven. Alle spelers zullen worden ingedeeld, waarbij waarschijnlijk de spelers van de JO10-1 en JO10-2, eventueel zullen meedraaien bij de JO11. Dit is afhankelijk van de teamindelingen en het opstellen van het toernooiprogramma.

Sportieve groet en tot in december,
Namens het Jeugdbestuur,
Jeroen en Mario

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend