Wintertoernooi   |    1 - feb - 2017

Finaleronde Wintercompetitie en Penaltybokaal

Op 28 januari hebben de JO8/JO9 en JO10/JO11 de finaleronden gespeeld van de Wintercompetitie in Sporthal Zwaag.

Op een verwarrende link op de site na, is het verder weer goed verlopen voor alle spelers met veel plezier en zonder ernstige blessures, waarbij we erg gelukkig zijn met de inzet van alle vrijwilligers ( scheidsrechters, coaches etc.).

De JO8/JO9 trapten af waarbij de teams van poule A speelden tegen de teams van poule B , afhankelijk van de positie in de poule. Dit resulteerde in een Finale tussen Spanje en Roemenië. Deze ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd. Beide verdedigingen stonden als een huis. Hierdoor bleef de stand op 0-0 steken en moest een beslissing geforceerd worden door middel van shoot-outs.

De spanning was in de zaal te voelen en ook zeker af te lezen van de gezichten van de jongens die uitgekozen waren om een shoot-out te nemen. Uiteindelijk bleek Spanje toch net iets koelbloediger en won dus de Wintercompetitie 2017.Kijk nog even naar de foto nadat ze hun medaille hebben gekregen!

Hierna werd direct begonnen aan de Penaltybokaal van de JO8/JO9. Het leek nog even een spannende strijd te worden, maar Rayan Fermie was deze dag toch echt een klasse apart. Ondanks het goede keeperswerk van Kay Grootveld wist hij toch meerdere penalty’s te verzilveren. Goed gedaan en gefeliciteerd, Rayan!

De JO10/JO11 konden niet langer wachten en begonnen ook aan de finaleronden. Ook hier speelden de teams uit poule A tegen de teams uit poule B. De finale ging tussen Oostenrijk en Griekenland. Wij hadden een spannende finale verwacht, maar Oostenrijk was in een geweldige vorm aan de wedstrijd begonnen en dat mondde uit in een grote overwinning van 6-0. Oostenrijk is dan ook de terechte KAMPIOEN 2017!!

Gelukkig mochten alle spelers zich klaarmaken voor de penaltybokaal van de JO10/JO11. Hier moesten de spelers proberen om keeper Naut Dierikx te verschalken. Dit bleek een behoorlijk lastige klus. Na een 2e ronde was Kevin Binkhorst de overwinnaar en mocht hij de penaltybokaal 2017 in ontvangst nemen. Dit kon overigens pas nadat hij de halve zaal was doorgerend met een enorme schare fans achter zich aan. Fantastisch gedaan, Kevin!

Tot Volgend Jaar,

want dan is er weer een Kersttoernooi in december 2017 en een Wintercompetitie in januari 2018.

Jeroen en Mario

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend